Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csaba és Tamás

Valószínűleg a műsor történetében is példátlan az a dráma, amit az X-Faktor szombati adásában láttunk. A szavazók ugyanis a Vastag testvéreket küldték párbajozni, így Csaba és Tamás egymás ellen küzdhetett a továbbjutásért. A mentorok végül az érettebb előadót, Vastag Csabát tartották bent.

Ez volt az első adás a hazai X-Faktor történetében, amikor az előadók két dallal álltak ki a színpadra. Ezúttal mindegyik versenyzőnek egy külföldi és egy magyar slágerrel kellett elkápráztatnia a közönséget és a mentorokat.
Utólag elmondható, hogy ez sikerült is, kivétel nélkül magas színvonalú előadásokat láthattunk, hallhattunk. A szavazatok alapján a három biztos továbbjutó Takács Nikolas, Király L. Norbi és Janicsák Veca lett, míg a két Vastag fiú egymással párbajozhatott.

Mind Tamás, mind Csaba nagyot alakított, de érezni lehetett, hogy ez több volt, mint egy “szimpla” párbaj, egymásnak, egymásért is énekeltek. A mentorok végül Vastag Csabát juttatták be a legjobb négybe, kiemelve, hogy érettebb, kiforrottabb előadó, és a verseny alatt is nagyobb fejlődést mutatott, mint 19 éves öccse. Azt Tamás is elismerte, hogy van még hova fejlődnie, de erre ideje is van bőven.starity-hu_.jpg