Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Reni...

A Megasztár-házban mostanában nem hangzik fel Tolvai Reni hangja, pedig korábban vidám és energikus lánynak ismerték társai. Egy ott dolgozó stábtag szerint azonban péntek óta Reni szinte gépiesen végzi el a feladatait, és szinte nem is tudja, mi zajlik körülötte, annyira megrázta, hogy Kállay  Saunders Andrástól el kellett búcsúznia - írja a Napi Ász.

A fiatalokról már jó ideje beszélték, hogy több van köztük, mint barátság, de ezidáig mindketten határozottan tagadták a pletykákat. A napilapnak nyilatkozó bennfentes szerint könnyen elképzelhető, hogy ez tényleg nem a közönség becsapása volt, hanem ők valóban csak barátságként tekintettek a köztük lévő kapcsolatra, de ez most megváltozhat.

Renáta ugyanis a döntő után szinte nem is tudott elbúcsúzni attól, aki eddig a lelki társa volt a házban, minden bátorítást megkapott tőle, egymást erősítették. A szabályok értelmében viszont ezután András nem léphet be a Megasztár-házba, Reninek pedig a végső döntőre való felkészülés miatt legfeljebb annyi szabadideje van, hogy néhány percig telefonon beszélgethetnek egymással.

A Napi Ásznak nyilatkozó bennfentes szerint tehát minden esély megvan arra, hogy a távollét ébreszti rá a két fiatalt arra, amit a kívülállók már jó ideje láttak: köztük tényleg több van szimpla barátságnál.

Márpedig ha ez bekövetkezik, akkor már csak két hetet kell várnia a fiataloknak, és kipróbálhatják, mennyire működik kettejük kapcsolata a szabad világban is.


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.