Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sing Sing Sing 2

Minden várakozást felülmúlt a Veszprémi Petőf Színházban a SingSingSing 2. című musical show sikere, amelynek előadásain rengeteg a fehérvári néző – ám ezúttal nekik nem kell Veszprémbe utazniuk: a show szeptember 4-én a székesfehérvári Városház téren kerül a közönség elé.

A látványos táncbetétekkel fűszerezett előadás rendező-koreográfusa Szakál Attila, aki már több hasonló show-t vitt színre az elmúlt években. – Az elsőt Együtt a banda címmel Budapesten, a Fiatalok Színházában találtuk ki Szurdi Miklóssal, és amikor ő került a fehérvári teátrum élére, a produkciót itt fejlesztettük tovább, és éveken át nagy sikerrel játszottuk – mondja a SingSingSing történetéről Szakál Attila. – A Veszprémi Petőfi Színházban Bujtor István igazgató érezte úgy, hogy a teátrumnak szüksége van egy ilyen zenés összeállításra, ami aztán nem várt sikert aratott: minden előadás pótszékes volt, és nem tudtuk kielégíteni a közönségigényeket. A tavaly bemutatott Sing Sing Sing 2 sikere még ezt is felülmúlta: a nézőteret faltól falig pótszékeztük, és többször kellett pótelőadásokat tartani belőle. A siker titka valószínűleg az, hogy rengeteg munkát fektettünk az előadásba: a szokásosnál hosszabb volt a próbafolyamat, igényes jelmezek készültek hozzá, és nagy fgyelmet fordítottunk a látványra is.

SingSingSing 2

Nagy Miklós, Buch Tibor (fotó: Merczel Zsolt / Veszprémi Petőfi Színház)

A kétfelvonásos előadásban többek között a Jekyll & Hyde, a Macskák, a Nyomorultak, az István, a király, a Mamma Mia!, a Szép nyári nap, a Diótörő és Egérkirály, valamint az Aida című musicalek slágerei csendülnek fel. A produkcióban a veszprémi társulat énekes színészei mellett a fehérvári közönség kedvencei is fellépnek: a dalokat Buch Tibor, Halas Adelaida, Keller János, Keresztes Gábor, Kőrösi Csaba, Módri Györgyi, Szeles József, Szűcs Krisztina és Vastag Csaba szólaltatja meg.

SingSingSing 2

Szabó Gábor, Kőrösi Csaba, Pásztor Richárd (fotó: Merczel Zsolt / Veszprémi Petőfi Színház)

Az önkormányzat Kulturális és Turisztikai Bizottságának támogatásával megvalósuló előadás sztárvendégei ezúttal Mészáros Árpád Zsolt és Végvári Eszter lesznek. Mészáros Árpád Zsolt, a Budapesti Operettszínház népszerű művésze, a Mozart, a Rudolf, a Rómeo és Júlia  és megannyi sikermusical főszereplője ritkán lép fel Fehérváron – utoljára tavaly nyáron láthatta az itteni közönség egy musical show-ban. Végvári Eszter sem ismeretlen a fehérvári nézők előtt, hiszen néhány évvel ezelőtt, a már említett Együtt a banda szereplőjeként bűvölte el a közönséget széles hangterjedelmével, tavaly pedig egyetlen női versenyzőként jutott a Csillag születik televíziós tehetségkutató középdöntőjébe.

SingSingSing 2 – Végvári Eszter, Mészáros Árpád Zsolt

Végvári Eszter (fotó: RTL Klub - Nánási Pál), Mészáros Árpád Zsolt (fotó: Lőrincz Miklós)

A produkció tánckara tizenkét főből áll – közöttük is több fehérvári akad, akiket a Vörösmarty Színházban ismert meg a közönség: Bokor Attila, Nagy Attila, Turcsányi Ágnes és Szakál Attila a színház tánckarának volt tagja; Csekő Brigitta, Pásztor Richárd és Szabó Gábor pedig az itteni Musical TáncStúdióban kezdték pályafutásukat.     

A veszprémi közönség kedvenc művészei és vendégszínészek is fellépnek a Veszprémi Petőfi Színház nagyszabású táncos musical-showjában, a SingSingSing című előadásban november 8-án 13 órakor és 17 órakor.


Keller János, Vastag Csaba és Buch Tibor

A veszprémi társulatot Halas Adelaida, Módri Györgyi, Kőrösi Csaba és Szeles József képviseli, valamint színpadra lép a székesfehérvári színházból Füredi Nikolett, Buch Tibor és a veszprémi Keller János. A show sztárvendége István, a király, azaz Feke Pál lesz. Rajtuk kívül látható még az X-faktor tehetségkutató műsor egyik döntőse, a szintén veszprémi származású Vastag Csaba.


Módri Györgyi, Szűcs Krisztina, Füredi Niki és Halas Adelaida

A közönség látványos táncos betétek mellett olyan népszerű dalokból hallhat részleteket, mint a Hair, az István, a király, a Macskák és a Hotel Menthol.


Kőrösi Csaba

November 8-án, hétfőn 15.30 és 16.30 között a musical-show énekesei Veszprémben a Hotel Historia & Historante rendezvénytermében dedikálnak. A Petőfi Színház produkciójának szereplői közül a közönség találkozhat Halas Adelaidával, Füredi Nikolettel, Keller Jánossal, Szeles Józseffel, Feke Pállal és Vastag Csabával.

A Petőfi Színház musical-showja is látható a Veszprémi Utcazene Fesztiválon július 14-én (szerdán) 23:15 órakor az Óváros téri nagyszínpadon.

Módri Györgyi

Módri Györgyi

A nézők az elmúlt két év SingSingSing-produkcióiból láthatnak egy válogatást Szakál Attila rendező-koreográfus összeállításában. A műsorban fellép Módri Györgyi, Kőrösi Csaba, Keller János, Vastag Csaba és tíz táncos. A teátrum első alkalommal szerepel a nagysikerű veszprémi fesztiválon.

Keller János

Keller János